De luchtkanalen
specialist
in Wemeldinge

Ontwerp / Productie / Montage

Luchttechnische installatie

Niets is zo belangrijk als goede ventilatie en frisse lucht in iedere ruimte. Helaas is dit niet in iedere ruimte te verkrijgen via een raam of deur. Bent u op zoek naar voor u volledig op maat gemaakte luchtkanalen of een volledig luchttechnisch systeem in de regio Wemeldinge? Dan bent u hiervoor bij Govatech aan het juiste adres.

Govatech gaat verder dan alleen het afleveren van luchtkanalen. Wij nemen de tijd voor u en uw bedrijf en wegen af welk systeem het best kan worden toegepast en hoe wij kunnen bijdragen aan een succesvol project. Efficiëntie en kwaliteit staan hierbij voorop.

Govatech loopt met u het hele proces van de luchttechnische installatie door. Van de functie waarvoor de installatie is bedoelt tot het ontwerp, de productie tot de aflevering, de montage en afwerking van de installatie.

Naast luchtkanalen kunnen we ook de luchtbehandelingskasten, het isoleren, luchttechnische componenten zoals de roosters, geluidsdempers of ventilatoren toeleveren.  Eigenlijk alles om uw systeem goed te laten functioneren zodat u zich daar niet druk om hoeft te maken.

Heeft u interesse?

Neemt u dan contact met ons op of stuur een e-mail naar info@govatech.nl en vraag naar de mogelijkheden bij Govatech.

Industrieweg 5, 4661 VN Halsteren

Tel: (0164) 675 220

Al uw kanaalwerk, rechthoekig, rond of ovaal, kunnen wij voor u verzorgen.

Voor alle soorten projecten kunnen we u van dienst zijn:

Nieuwbouw, renovatie en uitbreiding zijn wij uw partner.